onSchedule

A főzdetúráról

A főzdetúra egy speciális edukációs program, melynek lényege, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a kompromisszummentes, kisüzemi sör készítésének alapanyagaival, a sörfőzési technológiával, filozófiánkkal és a sör készítésének folyamataival.

A FIRST Craft Beer sörfőzde egy speciális látványfőzde, mely nem csak egy látogatható üzem, hanem Taproom is tartozik hozzá.

A Taproom egy olyan kóstoló terem, mely közvetlenül a főzdében található. A Taproomból üvegablakon keresztül maga az üzem is látható. A speciális sörözőben 10 sörcsap és egy Bottleshop található, ahol főzdefriss állapotában kóstolhatják meg az érdeklődők a FIRST Craft Beer ízgazdag, illatos söreit, valamint elviteles vásárlásra is van lehetőség.

kb. 40 perc Túravezetés az üzemben

ismerkedés az alapanyagokkal

ismerkedés a sörfőzés folyamataival

ismerkedés a FIRST Craft Beer filozófiájával

Felnőtt belépőjegy

3990 Ft / fő

A belépőjegy tartalmazza a körbevezetést, valamint 4x2dl sör kóstolását a Taproomban.

Zártkörü túra belépőjegy

6350 Ft / fő

A belépőjegy tartalmazza az egyéni körbevezetést, valamint 4x2dl sör kóstolását a Taproomban.

A FIRST Craft Beer főzde a világ egyik legmodernebb sörfőzési és kiszerelési technológiájával rendelkezik, ismerd meg a sörfőzés technilai oldalát!

Az emberi szakértelem és a technológia, a biológiai és kémiai folyamatok együttes, összehangolt munkája kell ahhoz, hogy a kompromisszummentes sör elkészüljön. Légy részese ennek a csodának!

Ismerd meg a sörstílusok rendszerét, tanulmányozd a sörtípusok családfáját.

FIRST Craft Beer

Cím:
1044 Budapest, Váci út 83.

Telefon:
+36205674647

Email: 
fozdetura@firstcraftbeer.com

Időpont foglalás

Túráink minden pénteken 19:00-tól, szombatonként pedig 18:00 és 19:15-től kezdődnek

 

A jelentkezéshez a túra kezdetét megelőző 3 napon belül a belépő jegy árát szíveskedjenek átutalni. A közleményt kérjük pontosan kitölteni.
Utalási adatokat automatikusan e-mailben elküldjük a foglalás után. A főzdetúra lemondására legkésőbb a foglalt időpontot megelőző 24 óráig van lehetőség.

Ajándékba vennéd? Katt ide!

május 2020
hét ked sze csü pén szo vas
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

A főzdetúra után szeretettel várunk főzdénk taproomjában, hogy elsőkézből élvezdhesd a főzdefriss söröket!

Kérdések

Hol tartjátok a túrákat?

A Főzdetúrákat újpesti sörfőzdénkben tartjuk, melynek címe: 1044 Váci út, 83.
Nagyon fontos, hogy úgy tervezzetek az érkezéssel, hogy a IV. kerületi helyszínre érkezzetek – sajnos más irányítószámmal is van 83-as, de ez még egy jó fél óra járásra van a tényleges helyszíntől.

Hogyan jelentkezzek főzdetúrára?

A túrára jelentkezés egyszerűen zajlik: kattintsatok az ezen az oldalon feltüntetett naptár megfelelő időpontjára, írjátok be, hányan érkeznétek és a foglalás már meg is történt. Ez után üzeneteket fogtok kapni a fizetés és a túra részleteiről egyaránt.

Vettem egy kupont, amin rajta van a túra időpontja - így is foglalnom kell helyet?

Természetesen nem – a túrák szervezésekor számolunk azokkal, akik egy-egy időpontra szóló kupont vásárolnak, így emiatt nem szükséges időpontot foglalni.

Az én kuponomon nincs külön időpont! Most mit tegyek?

Ebben az esetben szeretnénk megkérni, foglalj online rendszerünkben időpontot, ugyanúgy töltsd ki, hogy hányan vesztek részt a túrán és a Megjegyzés rovatba írd be, milyen kuponnal érkeztek. Természetesen ebben az esetben az e-mailek fizetésről szóló részeit nyugodtan vedd tárgytalannak.

Mi van, ha külön csoportban szeretnénk indulni?

Külön időpont foglalása esetén, kérünk, írd meg nekünk a fozdetura@firstcraftbeer.com e-mail címre, hogy hányan és mikor szeretnétek érkezni. Tartsátok figyelemben, hogy csak a Taproom nyitvatartási napjain (szerda-szombat), hétköznap pedig legkorábban 16:30-kor tudunk túrát kezdeni. Az üzenet megérkezése után kollégánk hamarosan jelentkezni fog.

Rendben, van időpontunk - mikorra érkezzünk?

Kérünk, lehetőleg a túra kezdete előtt 15 perccel már érkezzetek meg a FIRST Taproomba. Pultos kollégáink itt elmondják mindazt, amit a sörkóstolásról tudni érdemes, illetve így tudjuk biztosítani, hogy a túra csúszásának elkerülésével esetleges későbbi csoportok sem járnak pórul.

Kérdésed van? Írd meg javaslatodat vagy észrevételedet.