onSchedule

Title Image

Rólunk

A Kurucz fivérek missziója 2010 óta a minőségi magyar sör.

Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek és ezáltal minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

„7 éve járjuk a világ vezető craft beer főzdéit és Fesztiváljait, tanulunk a legjobbaktól és missziónkká vált, hogy ezt a tudást arra használjuk fel, hogy a tökéletes minőségű, ízgazdag, illatos söröket elérhetővé tegyük a magyar fogyasztók számára.”

A FIRST Craft Beer sörfőzdét 2017 nyarán alapították, hogy missziójuk célba érjen.

Tökéletességre való törekvés

“Szenvedélyes emberek vagyunk, szenvedéllyel gondolunk a sörre. Azon dolgozunk évek óta, hogy a fogyasztók is így érezzenek a sörök iránt.”

A tökéletes, elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő. Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagyüzemmel ellentétben nem a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre. Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyok, a kristálytiszta víz és a professzionális technológia.

Elsőosztályú sörök előállítása, minőségi megalkuvás nélkül

Professzionális szolgáltatás a vevőink elvárásai alapján

Látogatható látványfőzde és edukációs programok

alapanyagok

A sör készítéséhez fordított ozmózisos technológiával kezelt, saját, kristálytiszta vizet használunk.

A világ legjobb malátái egyenesen Belgiumból és Németországból érkeznek a főzdébe.

A Yakima-völgy komlói közül a farmerek és a sörfőzők együtt válogatják ki a sörfőzéshez legalkalmasabb virágokat a palántákról. Ebből sörfőzőink kiválasztják a sörstílusainkhoz legmegfelelőbb komlókat.

A legjobb minőségű élesztőt, repülőgéppel szállítják Németországból és Dániából egyenesen a főzde ajtajáig.

15060
Hektoliter lefőzött sör
85
Sörfajta
513
Helyen vagyunk jelen
10
saját sörfesztivál

Technológia és tudás

A Kurucz testvérek missziójához sikerült maguk mellé állítaniuk a ZIP Technologies vállalatot, akik a világ egyik legmodernebb sörfőző berendezéseit gyártják. A legjobb berenedezés és technológia azonban önmagában még nem elegendő a sikerhez. Egy sörfőzdében a sörök iránti szenvedély és alázat, valamint a szaktudás a legfontosabb. Ennek fényében válogatták össze a csapatot. Folyamatosan tanulnak és kutatnak együttműködve a Szent István Egyetem Élelmiszeripari Karával.