onSchedule

A főzdetúráról

A főzdetúra egy speciális edukációs program, melynek lényege, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a kompromisszummentes, kisüzemi sör készítésének alapanyagaival, a sörfőzési technológiával, filozófiánkkal és a sör készítésének folyamataival.

A FIRST Craft Beer sörfőzde egy speciális látványfőzde, mely nem csak egy látogatható üzem, hanem Taproom is tartozik hozzá.

A Taproom egy olyan kóstoló terem, mely közvetlenül a főzdében található. A Taproomból üvegablakon keresztül maga az üzem is látható. A speciális sörözőben 10 sörcsap és egy Bottleshop található, ahol főzdefriss állapotában kóstolhatják meg az érdeklődők a FIRST Craft Beer ízgazdag, illatos söreit, valamint elviteles vásárlásra is van lehetőség.

50 perc Túravezetés az üzemben

ismerkedés az alapanyagokkal

ismerkedés a sörfőzés folyamataival

ismerkedés a FIRST Craft Beer filozófiájával

Felnőtt belépőjegy

4490 Ft / fő

A belépőjegy tartalmazza a körbevezetést, valamint 4x2dl sör kóstolását a Taproomban.

Zártkörü túra belépőjegy

6350 Ft / fő

A belépőjegy tartalmazza az egyéni körbevezetést, valamint 4x2dl sör kóstolását a Taproomban.

A FIRST Craft Beer főzde a világ egyik legmodernebb sörfőzési technológiájával rendelkezik, ismerd meg a sörfőzés technikai oldalát!

Az emberi szakértelem és a technológia, a biológiai és kémiai folyamatok összehangolt munkája kell ahhoz, hogy a kompromisszummentes sör elkészüljön. Légy részese ennek a csodának!

Ismerkedj meg tucatnyi új sörstílussal, tanulmányozd a sörtípusok családfáját.

FIRST Craft Beer

Cím:
1044 Budapest, Váci út 83.

Email: 
fozdetura@firstcraftbeer.com

Időpontfoglalás

Jelentkezéshez kérünk, vásárold meg jegyeid webshopunkon:

Megveszem a shop.firstcraftbeer.com oldalon

Amennyiben a jegyet ajándékba vásárolnád és még nem tudjátok, milyen időpontban érkeztek:

Megveszem a shop.firstcraftbeer.com oldalon

A jegyeket OTP SimplePay, PayPal és banki átutalás segítségével is kifizethetitek.

A főzdetúra után szeretettel várunk Taproomunkban, hogy elsőkézből élvezhesd a főzdefriss söröket!

Már rendelkezel Főzdetúrajeggyel, és időpontot foglalnál? Írj nekünk a fozdetura@firstcraftbeer.com e-mailcímre!

Kérdések

Hol tartjátok a túrákat?

Főzdetúráinkat újpesti sörfőzdénkben tartjuk, melynek címe: 1044 Budapest, Váci út 83.
Nagyon fontos, hogy úgy tervezzetek az érkezéssel, hogy a IV. kerületi helyszínre érkezzetek – sajnos más irányítószámmal is van 83-as, de ez fél órányi távolságra van tőlünk.

Hogyan jelentkezzek főzdetúrára?

A túrára jelentkezés egyszerűen zajlik: kattintsatok webshopunkon a Főzdetúra jegyre, válasszátok ki, milyen időpontra vásárolnátok meg a jegyeket és fizetés után a helyetek már le is van foglalva.

Vettem egy kupont, amin rajta van a túra időpontja - így is foglalnom kell helyet?

Természetesen nem – a túrák szervezésekor számolunk azokkal, akik egy-egy időpontra szóló kupont vásárolnak, így emiatt nem szükséges időpontot foglalni.

Az én kuponomon nincs külön időpont! Most mit tegyek?

Ebben az esetben szeretnénk megkérni, írd meg nekünk a fozdetura@firstcraftbeer.com e-mailcímre, hogy mikor érkeznétek és hányan vesztek részt a túrán – illetve azt is, milyen kuponnal érkeztek (ha nem tőlünk vásárolt Főzdetúra-jegyről van szó).

Mi van, ha külön csoportban szeretnénk indulni?

Külön időpont foglalása esetén, kérünk, írd meg nekünk a fozdetura@firstcraftbeer.com e-mail címre, hogy hányan és mikor szeretnétek érkezni. Tartsátok figyelemben, hogy csak a Taproom nyitvatartási napjain (szerda-szombat), hétköznap pedig legkorábban 16:30-kor tudunk túrát kezdeni. Az üzenet megérkezése után kollégánk hamarosan felveszi veletek a kapcsolatot.

Rendben, van időpontunk - mikorra érkezzünk?

Kérünk, lehetőleg a túra kezdete előtt 15 perccel már érkezzetek meg a FIRST Taproomba. Pultos kollégáink itt elmondják mindazt, amit a sörkóstolásról tudni érdemes, illetve így tudjuk biztosítani, hogy a túra csúszásának elkerülésével esetleges későbbi csoportok sem járnak pórul.

Kérdésed van? Írd meg javaslatodat vagy észrevételedet.